۱- چارت مصوب مسئولین فنی کارخانه های تولیدکننده مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی1403
۲- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی، ثبت، پیگیری و اعلام نتایج شکایت و اطلاع رسانی جهت جمع آوری فرآورده های غذایی و آشامیدنی غیر مجاز و مجاز نامنطبق
۳-دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه
۴-ضوابط فاصله باواحدهای آلاینده
۵-ضوابط موسسات آموزشی(دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی، تائید صلاحیت، صدور و تمدید مجوزفعالیت موسسات آموزشی ) و(بخشنامه ) و (فرمهای لازم)
۶- دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی وممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی موادغذایی
۷- ضوابط دریافت نمونه
۸-ضوابط اعطاء نشان ایمنی وسلامت
۹- دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی وآشامیدنی
۱۰- دستورالعمل اجرایی فرآیند بررسی و صدور،تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای محصوالت غذایی تغییر شکل یافته ژنتیکی(تراریخته)
۱۱- دستورالعمل نحوه بررسی و صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی(ساخت و ورود)محصولات ارگانیک و ارزیابی و پایش آن
۱۲- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
۱۳- دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
۱۴- دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد و فراخوان محصول برنج نامنطبق از سطح عرضه
۱۵- دستورالعمل اجرایی بررسی فرآورده های گندزدای سطوح
۱۶- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده ها جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود
۱۷- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی وآرایشی و بهداشتی
۱۸- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دارجهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (فرم های مورد نیاز - فارسی - انگلیسی)
۱۹- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی وبهداشتی
۲۰- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ
۲۱- دستورالعمل اجرایی پایش برنامه کشوری پیشگیری و کنترلاختلال های ناشی از کمبود ید (IDD)
۲۲- دستورالعمل صدورشناسه نظارت وحداقل ضوابط فنی وبهداشتی نانوائیها
۲۳-دستورالعمل اجرایی شرایط و نحوه ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولیدکننده مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی
۲۴- دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف
۲۵- دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی ، آشامیدنی و بسته بندی تولید داخل و وارداتی
۲۶- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور،اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های آرایشی وبهداشتی
۲۷-حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
۲۸- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی رنگ های خوراکی و الزامات اختصاصی جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود
۲۹- فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت به جهت منع تبلیغات در سال۱۴۰۲
۳۰-بخشنامه آشنایی با نحوه ارزیابی برنامه های پیش نیازی براساس چک لیست PRPs در واحدهای کارخانه وکارگاهی
۳۱- ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs) برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی
32- دستورالعمل نحوه صدور مجوز و فعالیت شرکتهای مجازبرونسپاری خدمات تخصصی حوزه غذا و دارو
33- ضابطه بهداشتی پایانه های ضبط و فرآوری پسته
34- دستورالعمل اجرایی بررسی، صدور، تمدید و اصلاح پروانه صلاحیت مسئول فنی