برگزاري دوره آموزشي "آشنايي با فرآيند اخذ مجوزهاي بهداشتي"

برگزاري دوره آموزشي "آشنايي با فرآيند اخذ مجوزهاي بهداشتي"جهت کارشناسان ومسئولین فن

انتشار محتوا: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۵۷:۰۲ بعد از ظهر
یک دوره آموزشي با عنوان "آشنايي با فرآيند اخذ مجوزهاي بهداشتي" جهت كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي ، اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايي و مسئولين فني كارخانجات مواد غذايي در روز سه شنبه مورخ 18/ 09/ 1404 از ساعت 8 تا 12برگزار می گردد.

معاونت غذا و دارو ، در راستای ارتقای سطح دانش و یکسان‌سازی رویه‌های قانونی، دوره آموزشی تخصصی با عنوان "آشنایی با فرآیند اخذ مجوزهای بهداشتی" برگزار می‌کند.

زمان برگزاری: این دوره در روز سه‌شنبه، مورخ 1404/09/18، از ساعت 8 تا 12 به مدت 4 ساعت برگزار خواهد شد.

مکان برگزاری: دوره در سالن زکریای معاونت غذا و دارو واقع در آدرس [گناباد-میدان غدیر-طبقه همکف معاونت غذا ودارو] تشکیل می‌شود.

شرکت‌کنندگان: این دوره آموزشی برای سه گروه اصلی ذیل طراحی شده است:

  1. کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

  2. کارشناسان اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی

  3. مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی

اهداف و محتوای دوره: این کارگاه با هدف تسهیل و افزایش دقت در فرآیندهای صدور مجوز، به مرور و آموزش آخرین دستورالعمل‌ها، الزامات قانونی و مراحل اداری اخذ مجوزهای بهداشتی مرتبط با محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خواهد پرداخت. انتظار می‌رود شرکت‌کنندگان در پایان دوره، با چرخه کامل درخواست، ارزیابی، بازرسی و صدور این مجوزها به صورت عملیاتی آشنا شوند.

اهمیت برگزاری: برگزاری چنین دوره‌هایی ضمن به‌روزرسانی دانش متخصصان حوزه نظارت و تولید، به هماهنگی بیشتر بین نهاد نظارتی و واحدهای تولیدی کمک کرده و گامی موثر در جهت شفاف‌سازی، تسریع امور و در نهایت ارتقای سطح سلامت محصولات مصرفی جامعه است.

شایان ذکراست حضور مسئولین فنی در این دوره ضروری اعلام شده است.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس