انجام سه طرح پژوهشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پژشکی گناباد

انتشار محتوا: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر
در راستای فراخوان طرح های پژوهشی مورد حمایت مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و داروی سازمان غذا و دارو در سال 1398، پرسنل این معاونت اقدام به تهیه پروپوزال و ارسال به مرکز تحقیقات سازمان غذا و دارو نمودند. در نهایت با توجه به اولویت های مشخص شده ان مرکز، طرح های پژوهشی به شرح ذیل مورد تصویب قرار گرفتند:
1- ارزیابی میزان فلزات سنگین سرب و کادمیم در خاک رس طبیعی مورد استفاده در شیره انگور (آقای مهندس سعید رئیس زاده)
2- ویژگی های حسی و اثر بخشی ضد میکروبی عصاره آبی درمنه دشتی بر باکتری سالمونلا انتریدیس موجود در سس مایونز (سرکار خانم مهندس مریم نصیر پور)
3- تشخیص تقلبات زعفران با استفاده از پردازش تصویر و الگوریتم SVM (آقای دکتر مرتضی محمدزاده مقدم)
در نهایت با تلاش مجریان و همکاران،  طرح های مذکور در سال جاری اتمام یافت. گواهی اتمام طرح های پذیرفته شده توسط مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو وابسته به سازمان غذا و دارو صادر گردید. 
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس