کارگاه آموزشی شناسایی و شمارش انتروباکتریاسه در مواد غذایی

انتشار محتوا: ۱۱ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر
این کارگاه آموزشی بصورت آنلاین با تدریس 2 نفر از کارشناسان اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، آقای مهندس عباسی و خانم مهندس نصیرپور در روز های سه شنبه و چهارشنبه 7 و 8 دیماه 1400 برگزار شد. کارگاه با شرکت مسئولین فنی واحد های تولیدی و کارشناسان معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
هدف از برگزاری کارگاه :
آشنایی با خانواده انتروباکتریاسه ها
 نحوه اجرای آزمون
محیط سازی
الزامات کار در آزمایشگاه میکروب شناسی 
آشنایی با محیط های کشت اختصاصی و طرز تهیه این محیط های کشت
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس