کسب رتبه برتر معاونت غذا و داروی دانشگاه در ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو کشور

انتشار محتوا: ۲۵ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۳۹:۰۰ قبل از ظهر
معاونت غذا و داروی دانشگاه موفق شد در ارزیابی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو کشور با کسب رتبه A در جایگاه سوم در بین معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی هم تراز قرار گیرد.

 

به گزارش وب‌دا، معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان اینکه این ارزیابی عملکرد و رتبه بندی به صورت سالیانه توسط سازمان غذا و دارو انجام می‌شود، گفت: این ارزیابی همه ساله بر اساس چک لیست شاخص‌های عملکردی و با هدف ارتقاء خدمت رسانی به نظام سلامت، رضایت ارباب رجوع و رقابت بیشتر در بین معاونت های غذا و دارو در سطح کشور انجام می‌شود.
دکتر نیلوفر زنگنه افزود: در این ارزیابی شاخص‌های عملکردی در هفت مديريت آزمايشگاه‌هاي مرجع كنترل غذا، دارو و تجهيزات پزشكي، امور دارو و مواد تحت كنترل، امور فراورده‌هاي طبيعي، سنتي و مكمل، شير خشك و غذاي ويژه، تجهيزات و ملزومات پزشكي، فراورده هاي آرايشي و بهداشتي، فراورده هاي غذايي و آشاميدني و نظارت و پايش مصرف فرآورده هاي سلامت مورد پایش قرار می‌گیرد.
وی افزود: مدیریت امور دارو و مواد تحت كنترل و مدیریت تجهيزات و ملزومات پزشكي جزء حوزه‌هایی بودند که در این ارزیابی امتیاز کامل را کسب کردند.
دکتر زنگنه با تبریک کسب این موفقیت از همه کارشناسان و همکاران معاونت غذا و داروی دانشگاه که با تلاش و همت خود زمینه کسب این جایگاه را فراهم کردند قدردانی نمود.
 

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس