نقش تغذیه ای نخود فرنگی در پیشگیری از بیماریها و کاهش وزن

انتشار محتوا: ۲۷ تیر ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۱۳:۰۰ قبل از ظهر

نخود فرنگی ضمن پیشگیری از برخی بیماریهای چشمی و یبوست ، به کاهش میزان کلسترول خون و کاهش وزن کمک می کند.



به گزارش وبدا ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در هر صدگرم نخود فرنگی 134 کالری انرژی وجود دارد ، افزود: نخود‌فرنگی سرشار از فیبر و در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر حاوی پروتئین بیشتر و کالری و چربی کمتری است که از این نظر برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را دارند ، یک ماده‌ی غذایی فوق‌العاده محسوب می‌شود.
دکتر نوید عطار افزود: نخود ‌فرنگی به علت سرشار بودن از فیبرهای غیر حلال از یبوست پیشگیری می‌کند و با توجه به دارا بودن پکتین و فیبرهای غذایی دیگر موجب کاهش میزان کلسترول خون می شود. وی با اشاره به اینکه نخود فرنگی از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری می کند ، اظهار داشت: صدگرم نخود ‌فرنگی حاوی نصف مقدار ویتامین K مورد نیاز روزانه‌ی ما است که این ماده‌ی مغذی برای پیشگیری از تخریب بافت‌های استخوانی ، تصلب شرایین ، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان مفيد است. دکتر عطار خاطر نشان کرد: نخود‌فرنگی منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین C و همچنین آنتی‌اکسیدان‌هایی نظير لوتئین وگزانتین محسوب می‌شود که از بیماری آب مروارید و برخی بیماری‌های چشمی دیگر پیشگیری می‌کند.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس