نقش مهم جو در هضم غذا

انتشار محتوا: ۲۶ تیر ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

غله جو دارای خواص دارویی فراوانی است و به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان ، به هضم غذا کمک بسیار خوبی می‌کند.



به گزارش وبدا ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این ماده غذایی با تاثيردر ميزان باکتری‌های مفیدروده(تنظيم فلور نرمال ) درکاهش ميزان خطر ابتلا به هموروئید و سرطان های روده موثر است.
 دکتر نوید عطار با بیان اینکه جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول ، به نام " پروپیونیک اسید " است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید می‌شود ، افزود: کمک به هضم غذا ، کاهش کلسترول بد خون (LDL) و پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی ، نارسایی قلبی و دیابت از خواص مهم دارویی جو است.
وی تصریح کرد: جو دارای خواص فراوانی برای سلامت قلب است و با کاهش سطح کلسترولLDL  ، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی و نارسایی‌های قلبی می‌شود.
دکتر عطار با اشاره به اینکه جو سرشار از منیزیم است ، اظهار داشت:کمبود منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و در نتیجه با بالا رفتن قند خون موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت تیپ 2 می شود.
وی خاطر نشان کرد: جو گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن بسته به انواع مختلف آن تا یک متر می‌رسد و برگ‌های آن متناوب ، باریک ، دراز و به رنگ سبز تیره است.

 

 

 

 

 

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس