مدیر غذا و دارو گفت: گریپ فروت دارای آنزیمهای چربی سوز است که با جلوگیری از ذخیره شدن قند و نشاسته در بدن به كاهش وزن كمك میكند و از آنجا که به طرز چشمگیری قند خون را پایین میآورد ، برای افراد دیابتی نیز بسیار مفید است.
دکتر نوید عطار با بیان اینکه گریپ فروت میوهای شبیه به پرتقال اما كمی بزرگتر ازآن و متعلق به خانواده مركبات است ، افزود:گرچه این میوه طعم ترش و اسیدی دارد ، اما میتواند پس از هضم غذا یك واكنش آلكالین تولید كند كه برای درمان حالت اسیدیته در دستگاه گوارش مفید است.
وی با اشاره به اینکه نوشیدن آب گریپ فروت تازه به تسکين گلو دردکمک میكند ، افزود: یكی از معروفترین رژیمهای غذایی برای كاهش وزن ، رژیم گریپ فروت است که در این رژیم غذایی توصیه میشود ، روزانه حداقل سه لیوان آب گریپ فروت مصرف شود چون این نوشیدنی میتواند در بدن كالری بسوزاند. دکتر عطار تصریح کرد: گریپ فروت منبع غنی از ویتامین C است كه علاوه بر کمک به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها ، موجب تقویت انعطاف پذيری آنها میشود. وی افزود: این میوه به دلیل داشتن تركیبی موسوم به پكتین از تجمع ذرات مضر داخل سرخرگها میكاهد و مصرف منظم آن با برنامه مشخص به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك میكند. وی ، كاهش علائم بیخوابی و کاهش تورم پاهای زنان باردار را از دیگر فواید این میوه برشمرد و افزود: همچنین مصرف گریپ فروت به علت وجود خواص آنتی اكسیدانی فوقالعاده ، از بروز سرطان جلوگیری می کند.