خوردن موز خطر سکته های قلبی را کاهش می دهد.

انتشار محتوا: ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

مدیر غذا و دارو گفت: موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که ضمن تأثیر در حفظ تعادل الكترولیتی در سلولهای بدن ، با افزایش سطح پتاسیم در بدن خطر سكته های قلبی و M.I را به میزان چشمگیری كاهش می‌دهد.


دکتر نوید عطار افزود: متخصصان تغذیه ، موز را به عنوان یك منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی می‌كنند چراکه علاوه بر عنصر مفید پتاسیم ، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است. وی ، با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامین‌های موجود در این میوه است ، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخن‌ها ، برای رشد بافت‌های شبکيه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکيه چشم‌ها حیاتی است. دکتر عطار خاطر نشان کرد: موز یكی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است كه می تواند در افزایش خلق وكاهش افسردگی موثر باشد. وی با اشاره به اینکه موز هضم بسیار راحتی دارد ، افزود: این میوه ضمن خنثی نمودن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه ، برای افرادی كه به زخم های گوارشی مبتلا هستند مفید است.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس