دوره آموزشی ایمنی و بهداشت مواد غذایی و اصول نگهداری آن برگزار شد

انتشار محتوا: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۳۶:۰۰ قبل از ظهر

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه، دوره آموزشی ایمنی و بهداشت مواد غذایی و اصول نگهداری آن در سالن زکریا برگزار شد.



به گزارش وب‌دا، به مناسبت روز جهانی غذا و با هدف ارتقاء سطح آگاهی پرسنل ستادی همه معاونت‌های دانشگاه، دوره آموزشی ایمنی و بهداشت مواد غذایی و اصول نگهداری آن با همکاری کارشناسان معاونت غذا و دارو و واحد آموزش کارکنان معاونت توسعه دانشگاه به مدت یک هفته برگزار گردید.
در این دوره آموزشی که ویژه بانوان شاغل در دانشگاه برگزار شد، مباحث علمی مطابق با اهداف برنامه عملیاتی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو با موضوعات متفاوتی همچون، روغن‌ها و چربی‌ها، اصول نگهداری مواد غذایی، افزودنی‌ها و رنگ‌ها، نحوه برچسب گذاری و نشانگرهای تغذیه‌ای، رژیم غذایی مناسب و کاهش میزان مصرف قند، نمک، چربی و کاهش مصرف اسیدهای چرب ترانس توسط 4 نفر از کارشناسان اداره آزمایشگاه مواد غذایی و اداره نظارت بر مواد غذایی ارائه شد.
یادآور می‌شود، نظیر این دوره آموزشی، در آینده‌ای نزدیک ویژه آقایان شاغل در دانشگاه نیز برگزار خواهد شد.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس