معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه فرماندار شهرستان از کارخانه آرد بازدید کردند .
به گزارش وبدا، دکتر مهدی کریمی نوقابی گفت: از آنجا که سبوس غنیترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب میشود و نقش مهمی در تنظیم سیستم گوارشی و رفع یبوست دارد، کاهش میزان سبوسگیری آرد تولیدی این کارخانه باعث افزایش کیفیت نان و ارتقاء وضعیت تغذیهای آن خواهد شد.
وی با بیان اینکه درگذشته بیشترین محصول تولیدی این کارخانه آرد خبازی با درصد سبوسگیری 15درصد بوده که در حال حاضر به 12درصد کاهش یافته است، اظهار امیدواری کرد که با کاهش درصد سبوسگیری درحد آرد کامل و افزایش مهارت پخت نانوایان با این آرد، بتوان نانهایی با کیفیت تغذیهای مطلوب در اختیار مردم قرارداد.
دکتر کریمی با بیان اینکه ظرفیت تولیدی این کارخانه از حدود 150تن به 300 تن در روز در حال افزایش است، افزود: هماکنون کارخانه آرد گناباد، آرد مصرفی یارانهای شهرستانهای گناباد، بجستان، رشتخوار، مهولات و بردسکن را تأمین میکند. همچنین آرد این واحد تولیدی در شهرهای تهران، مشهد و نیشابور به عنوان آرد غیر دولتی به فروش می رسد.
در پایان این بازدید، مدیرعامل این کارخانه خواستار حمایت مسئولان جهت افزایش ظرفیت تولیدی و نیز اکرودیتهشدن آزمایشگاه این کارخانه شد.