با پیشنهاد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد و موافقت سازمان غذا و دارو، راهاندازی آزمایشگاه مشترک برای شرکتهای مستقر در مراکز رشد و پارکهای علمی و فناوری در سطح کشور امکانپذیر شد.
به گزارش وبدا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر، گفت: یکی از مشکلات پیش روی واحدهای نوپای مرتبط با مواد غذایی در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، لزوم تاسیس آزمایشگاه برای تبدیل ایده به محصول است که این امر هزینههای زیادی را به صاحبان ایده و واحدهای نوپا وارد میکند.
دکتر مهدی کریمی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری، افزود: موافقت سازمان غذا و دارو با راهاندازی آزمایشگاه مشترک برای واحدهای مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، گام مهمی در جهت رفع یکی از موانع تبدیل ایده به محصول و در نتیجه کمک به تولید است.
وی افزود: دکتر شانهساز رئیس سازمان غذا و دارو پاسخ موافقت با پیشنهاد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد را به دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی و معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور ارجاع داده است.
دکتر کریمی یادآور شد: پیش از این، به منظور رفع مشکل یکی از واحدهای فعال مرکز رشد گناباد در خصوص راهاندازی آزمایشگاه، جلسهای در فرمانداری گناباد برگزار شد و پیشنهادی مبنی بر راهاندازی آزمایشگاه مشترک توسط مرکز رشد ارائه که پس از بررسی کارشناسی در معاونت غذا و دارو دانشگاه و استانداردسازی پیشنهاد بر اساس قوانین سازمان، پیشنهاد مربوطه به سازمان غذا و دارو ارسال شد که خوشبختانه با توجه به تبیین درست پیشنهاد، در فاصله زمانی کمتر از دو هفته، پاسخ موافقت با آن اعلام شد.