صفحه اصلی دانشگاه
نقشه سایت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
ساعت
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
میزخدمت
حوزه معاونت
اطلاعیه ها
تاریخچه
ماموریت و چشم انداز
معرفی معاون غذا و دارو
مسئول دفتر
حوزه بیماران خاص و صعب العلاج
اخبار
دارو
درباره ما
ماموریت
کارکنان
اطلاعات تماس
داروخانه ها
معرفی
فهرست داروخانه ها
قوانین و آیین نامه ها
ضوابط و بخشنامه ها
سامانه ها
آموزش
منابع آموزشی
انتشارات آموزشی
کمیسیون ها
کمیسیون ماده 20
ریکال فرآورده های دارویی
غذا ، آرایشی بهداشتی
معرفی اداره
درباره
معرفی مدیر
کارشناسان
شرح وظایف
قوانین ، ضوابط ودستورالعمل ها
قوانین و مقررات
ضوابط غذایی وآشامیدنی
ضوابط آرایشی و بهداشتی
دستور العمل ها و بخشنامه ها
مجوزهای بهداشتی
تعریف مجوزهای بهداشتی
کد ثبت منبع(IRC)
کارت مسئول فنی
پروانه بهداشتی ساخت
پروانه بهداشتی کارگاهی
گواهی بهداشت
مجوز ورود
مجوز نشان ایمنی و سلامت
گواهی حلال ( سامانه ttac.ir )
مجوز تأیید گواهی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی
مشاغل خانگی
آموزش واطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
محصولات غیر مجاز99
محصولات غیر مجاز1400
محصولات غیر مجاز1401
کمیسیون ها
کمیسیون فنی وقانونی بررسی وصدور مجوزهای بهداشتی
کمیته دانشگاهی PMS
کمیته دانشگاهی هماهنگی ومبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور
کمیته دانشگاهی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی(FSMS)
سامانه TTAC
آمار واحدهای تولیدی تحت نظارت
پایش مصرف کالاهای سلامت
شرح وظایف
آموزش
آزمایشگاه
معرفی آزمایشگاه
درباره
کارکنان
فعالیت ها
بخش های آزمایشگاه
بخش پذیرش
بخش مدیریت
بخش میکروب شناسی
بخش شیمی
بخش آنالیز دستگاهی
بخش تضمین کیفیت
قوانین ، ضوابط و دستورالعمل ها
قوانین و مقررات
ضوابط
دستور العمل ها وبخشنامه ها
فرایند ها
فرایند ارسال نمونه و پاسخ دهی
فرایند بازرسی از آزمایشگاههای واحدهای تولیدی و همکار
فرایند انجام آزمون
آزمایشگاههای همکار
آئین نامه تاسیس آزمایشگاههای همکار و مجاز
لیست آزمایشگاههای همکار
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
طرح های پژوهشی
مقالات
طبیعی، سنتی و مکمل
معرفی واحد
کارکنان
شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
شیرخشک وغذاهای ویژه
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
فرآورده های غیر مجاز
تجهیزات و ملزومات پزشکی
معرفی واحد
معرفی مدیر
کارکنان
شرح فعالیت
دستورالعمل، فرایند و فرم ها
آموزش و اطلاع رسانی
مطالب آموزشی
اطلاع رسانی
گزارش فراخوان - Recal
مقالات
مقالات انگلیسی:
1
-
Nondestructive classification of saffron using color and textural analysis
2-
Comparing the Quality of Iodine in Edible Salt in Iranian Households Living in the Southern Province of Khorasan-e-Razavi Using WHO Standards (Years 2010–2015
)
3-
Evaluation of Antibiotic Residues in Pasteurized and Raw Milk Distributed in the South of Khorasan-e Razavi Province, Iran
4-
In Vitro Antibacterial Activity of Essential oil and Ethanolic Extract of Ajowan (Carum Copticum) against some Food-Borne
Pathogens
5-
Quality assessment of traditional breads in Gonabad bakeries, Iran
مقالات فارسی:
1-
استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیرمخرّب زعفران واقعی و تقلبی
2-
طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر
3-
اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران
4-
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی و زوفا و درمنه دشتی بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی
5-
اثر ضد باکتریایی اسانس بلغست بر باکتری های بیماریزای منتقله از غذا
6-
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان گناباد
7-
بررسی حساسیت آنتی بیوتیکی اشرشیا کلی های جدا شده از بستنی های گناباد
تاریخ به روز رسانی:
1400/09/06
تعداد بازدید:
1197
Powered by
Dorsa
Portal