طرح های پژوهشی |
1-
تعیین نقطه
انجماد شیر خام مناطق مختلف شهرستان گناباد و مقایسه آن با نقطه انجماد شیر خام
استان خراسان رضوی،مرتضی محمدزاده مقدم،فریحه احمدزاده ثانی،اکبرحاجعلی،عبدالصالح
نجار،خاتمه:اسفندماه 1388-کد طرح:328/1/پ 2- بررسی حساسیت آنتی بیوتیکی
اشرشیا کلی های جداشده از بستنی های سنتی گناباد،دکتر نبی شریعتی فر،دکتر حسین
مختاریان دلویی،دکتر مرتضی محمدزاده مقدم،دکتر محمد قهرمانی،خاتمه:آذر 1391
3- بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و
عصاره آبی گل خیارک بر باکتریهای بیماریزای منتقله از راه غذا خاتمه:1393 4- تشخیص تقلبات زعفران با استفاده از پردازش تصویر و الگوریتم SVM 5- ارزیابی میزان فلزات سنگین سرب و کادمیم در خاک رس طبیعی مورد استفاده در فرآوری شیره انگور 6- بررسی ویژگیهای حسی و اثر بخشی ضد میکروبی عصاره آبی درمنه دشتی بر باکتری سالمونلا انتریدیس موجود در سس مایونز
|
تاریخ به روز رسانی: | 1400/08/23 |
تعداد بازدید: | 1160 |