طرح های پژوهشی |
1-
تعیین نقطه
انجماد شیر خام مناطق مختلف شهرستان گناباد و مقایسه آن با نقطه انجماد شیر خام
استان خراسان رضوی،مرتضی محمدزاده مقدم،فریحه احمدزاده ثانی،اکبرحاجعلی،عبدالصالح
نجار،خاتمه:اسفندماه 1388-کد طرح:328/1/پ 2- بررسی حساسیت آنتی بیوتیکی
اشرشیا کلی های جداشده از بستنی های سنتی گناباد،دکتر نبی شریعتی فر،دکتر حسین
مختاریان دلویی،دکتر مرتضی محمدزاده مقدم،دکتر محمد قهرمانی،خاتمه:آذر 1391
3- بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس و
عصاره آبی گل خیارک بر باکتریهای بیماریزای منتقله از راه غذا خاتمه:1393
|
تاریخ به روز رسانی: | 1399/05/05 |
تعداد بازدید: | 125 |